Valborgsmässoafton

Hallå :) Kom nyss hem från stugan. Ikväll blirde att se på majbrasan. Vi ska också åka till Vilma hela familjen och äta middag och så. Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag hinner duscha innan middagen. ;) Hejdå :D

Jo.. Solnedgången var fantastisk igår så jag gick ut och fotade den. :) Men det började spöregna just som jag stod där ute och fotade. Så jag fick springa in med kameran under tröjan! :D



Jag vet inte om jag hinner uppdatera nå mer ikväll. Jag får väl säga godnatt nudå ifall. ;) GODNATT ♥


BAD UPDATE

Jaa.. uppdateringen är väldigt dålig just nu. jag har lixom inget att blogga om. och det kan bero på att jag har varit sjuk sedan i tisdags. men jag ska göra en ny blogg header och starta om någon gång den här helgen. :) nu är jag nästan helt frisk och familjen ska åka ut till stugan idag. nu har all snö smält ute förutom några små fläckar. :) riktigt härligt! jag kommer hem från stugan imorgon tror jag så jag uppdaterar då. jag tror inte att jag uppdaterar något mer idag men man vet ju aldrig ;) ha en bra fredagskväll! :D


FINT VÄDER

Hej :) Idag tog jag en rejäl sovmorgon, steg upp kanske kvart i 12. ^^ Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Men det är fint väder idag igen iallafall. :) Jag sksa nog sitta vid datorn ett litet tag till sedan kanske jag ska fara och köpa lite saker till mitt rum. ;) Updt idag kan tyvär bli dålig så jag vet inte rintikg när jag uppdaterar nästa gång. Men vi får väl se. Jag försöker uppdatera så ofta som möjligt iallafall. ;) Ha en trevlig dag :)

GODNATT

Nu ska jag gå och lägga mig efter en fin dag :) GODNATT!

HEJ

Hejsan! Jag har varit med Vilma och Henny hela dagen. Vi har spelat fotboll, spelat king och spelat xbox. Det har varit väldigt fint väder, soligt och varmt. Snart kan man gå i shorts och linne. Nu ska jag gå ut pch spela fotboll på gården med min brorsa. Uppdaterar nog nån gång senare innan jag går och sover.


SOLIGT

Hejhej! :) Jag vaknade för ungefär 1 timme sedan. Idag ska jag försöka vara ute så mycket, för det
är ju så fint väder. ^^ Så det kanske blir ganska dålig uppdatering. Ville bara säga det. ;) Ha en trevlig dag! :)

GLA PÅSK!

GLAD PÅSK! :D Jag har varit med Vilma idag, vi har påskpysslat, spelat xbox, spelat spel och andra roliga saker. :) Nu ska jag snart gå ner och äta efterrätt. Sedan kanske jag ska vara med Vilma igen eller så ska jag kanske ta en godisskål och se en film. ^^ Jo ang. bilderna jag fotade hos min kusin så kommer dom någon dag tror jag. Jag har laddat ner dom på datorn men inte hunnit kolla igenom och redigerat dem, och det kan ta ett tag att göra det. För jag tog ungefär 480 bilder, på 2 dagar!! HELT SJUKT! x) Aja, vi får väl se när dom kommer. ;) Men nu ska jag gå ner och äta efterrätt. :) Ha en bra påskafton! ♥



En bild på mig idag ^^


PÅSK LEDIGT

Hej. Blev ingen updt i förrgår eller igår. Jag sovde över hos min kusin och hade ingen dator eller mobil att blogga med. Tyvär. Men vi hade iallafall jätte mysigt så man kan säga att jag hade lite påskledigt från bloggen. ^^ Men nu ska jag iallafall börja updt som vanligt. Idag ska jag och pappa på stadium och köpa lite vårsaker till mig. Bla skor, målvaktshandskar till fotbollen och nya mjukisbyxor. :) Om vi hittar nåt.. ^^ Senare ska vi kanske åka till stugan. Ha en trevlig påskafton allihopa! :) Updt nån gång senare under dagen.

GODMORGON

Vaknade precis. ^^ Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar bloggar. Jag ska snart damsuga så att jag tjänar pengar. :D Och senare typ kl 13 så ska jag ju till min kusin som bor i Boden och fota :) Hon har ett stall så det blir att fota mycket olika. Hästar, katter, hundar, kanske lite natur och sedan ska vi till mina småkusiner som också bor i Boden och fota dom. :) Så det blir en jätte rolig dag idag! :D Nu ska jag nog gå och äta frukost så att jag hinner damsuga lite. ^^ Ha en bra dag! :) Jag vet inte när det blir att jag updt nästa gång, men kanske en gång till innan vi åker till Boden. Annars någon gång på kvällen. ;)

Ny HEADER

Har gjort en ny header, lite mer "vårlig" än min förra :) Väldigt lätt, men fin tycker jag iallafall. :) Kommentera gärna vad du tycker! x)

OLA

Hejhej! :) Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade. Men jag har ju som sagt sovit hos Elin och varit borta hela dagen. Jag och Elin åkte till hons medryttarhäst Betty ungefär kl 10 och vi var hemma kanske vid 13. Då åkte jag hem och duschade osv och sedan gick jag till Elin. Vi byggde hinder till Teo, Elins hund och det vra jättekul. Lite, nä, väldigt busig var han! ^^ Men dte gick gänska bra ändå. :) Sen var jag hos Elin till kasnke 17.30, då åkte jag hem och åt middag och sedan åkte jag och såg på basket. :) Så det har vart ganska fullt upp idag. ;) Nu ska jag rengöra min guldfisk Ola's skål. :) Hejdå! :)

 

SOVA ÖVER

Hej! Har varit hos elin hela dagen och nu är jag bara hemma en kort stund för att hämta mina sov grejer och sånt. jag ska sova hos elin. :) Imorgon ska jag förlja henne till stallet så jag vet inte när jag updt nästa gång. hejdå! :)

VATTENFROPPAR

Har kommit in från en härlig tur men kameran. Tyvär fannst det nästan inget att fota. :/ Men jag bjuder iallafall på två bilder på vattendroppar :)






Updt någon senare nån gång. ;)


PÅSKLOV

Hejhej! :) Nu är det äntligen påsklov, så skönt! :) Har inte updt sen vi for till stugan i fredags. Men det har inte hänt så mycket så.. ^^ Idag har också varit en lugn dag. Har suttit vid datorn och sett på film. Nu ska jag gå ut och se om det finns något att fota. ;) Ha en bra dag! Updt senare, kommer kanske lite bilder då. :)

STUGAN

Ska iväg till stugan och sova där en natt :) Det blir mysigt. Jag kommer hem imorgon någon gång på eftermiddagen. Tar med kameran så det kanske kommer lite bilder när jag kommer hem någon gång på eftermiddagen imorgon. ;) Nu ska jag packa lite kläder och sånt. Ha en bra fredags kväll! :) ♥



Det är så jäkla fint vid solnegångarna i stugan! :) ♥
Dålig kvalité, den är tagen med mammas och pappas kamera. ^^


FILM

Dagen har varit ganska lugn. Först var jag med Elin och Vilma hos Vilma. Sen skulle Elin till stallet så då åkte jag och Vilma till mig och så kom Julia. Vi gjorde inte så mycket. Såg på film och tog det lugnt. ;) Rätt skönt faktist. Jag tror att det blir en tidig kväll idag, är otroligt trött. Imorgon ska vi fara och bada på badhus med skolan, och då vill jag ju vara pigg. Men det blir ungefär en halvtimmes sovmorgon typ. :) Nu ska jag se klart på en film som jag började se på någon dag. ^^ Eller så ska jag läsa eller typ surfa runt på nätet lite. ;) Updt nog en gång till ikväll. Hejdå så länge :)

FIKA

Hejhej :) Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu ska jag nart åka till vilma och ha som ett litet "mini-kalas", hon har ju fyllt år nyligen. Updt senare, kanske tar med kameran till vilma så det kanske kommer lite bilder sen ;) 

FOTOGRAFERING


Älskar att fota himmel :)


Random bild ^^ (Min och Hennys sko)


Bakade igår :)

Jag fotade även massor av bilder på Julias hundar och på Henny fotade jag, men jag vet inte om dom vill att jag ska lägga ut dom på bloggen. Jag kan lägga ut om jag får för dom. ;)

Det här var inte riktigt en "bildbomb", mrn jag stoppar det på den kategorin för det var ju olika bilder så.. ^^


HEMMA FRÅN MATCHEN

HEJ! :) Nu är jag hemma från matchen. Det var väldigt jämt, men tyvär så förlorade vi med 7-6 :/. Aja, det blir mycket roligare med ute fotboll! :) Nu ska jag snart hoppa i ett varmt skumbad (Y) PS. Jag håller på att ladda upp bilderna som jag fotade idag, så gör ett nytt inlägg med bilder, nu eller efter att jag har badat. ;)


Fotboll och målvaktshandskar. :) (sorry för dåligt ljus på bilden ^^)

Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Jag ©


SKUMBAD! :D

Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Jag ©


MATCH

Hej. Idag har jag inte hunnit blogga något. För direkt efter skolan åkte jag hem och hämtade kameran och sedan gick jag ut och fotade med Henny och Julia :) Jag har inte hunnit kolla på bilderfna ännu får det tog slut batteri och det håller på att laddas nu. :) Nu ska jag snart åka och spela match. Sista inne matchen för den här vintern :) Det ska bli så skönt att börja spela ute snart, vi har ju redan börjat träna ute men att spela matcher ute ser jag framemot. :) Nu ska jag gå och börja ta på mig kläderna.

Har nästan aldrig tid att lägga upp bilder jag har fotat har jag märkt, och det är väldigt tråkigt eftersom det här är en "fotoblogg" bla. Men jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder från idag efter matchen. ;) Har lite läxa att göra som ska in imorgon men jag kan nog klämma in det ändå. Ha en fin kväll! :)

Bjuder iallafall på tre bilder från i måndags när jag och Julia var ute och fotade. ;)

 
Molly (Julias hund) och mina fina fingervantar. ^^

Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Jag ©


Jag med Julias kamera. :)

Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Julia ©



Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Jag ©


STORHANDLING

Hejhej :) Nu har jag och mamma precis kommit hem från en storhandling. Hann inte blogga efter träningen för jag gick direkt i duschen, sen åt jag och sen åkte vi. Det tog väldigt länge att handla, över 1 timme :0 Aja.. Nu måste jag baka, vi har det som matte läxa till imorgon. Tyvär så tror jag inte att jag kommer hinna lägga upp bildrerna idag som jag skulle. :/ Isåfall är det när kakan är i ugen, men jag har lite annan läxa som ska lämnas in imorgon som jag måste göra så..., jag får nog lägga upp dom imorgon eller nåt. ;) Jag säger godnatt nu, ifall jag inte hinner blogga mer ikväll. ♥

GRATTIS!

Jag vill göra ett alldeles eget inlägg till min kompis Vilma, för att det är hennes födelsedag idag ♥ Vilma om du läser det här vill jag att du ska veta att du betyder sjukt mycket för mig ♥ Vi har känt varandra ända sen vi började på dagis, innan också (om det räknas) och du har alltid stått mig väldigt nära. Vi har gjort så mycket kul som jag aldrig ska glömma! Om inte du skulle finnas skulle jag inte vara den jag var ♥ Jag har verkligen tur för att du alltid har funnits där för mig när jag behöver dig, och jag hoppas att vi aldrig ska sluta vara vänner! ♥ Skulle behöva skriva hela natten och hela dagen om jag ska skriva allt snällt du gjort för mig, även fast jag inte kan det vill jag att du ska veta att jag alltid kommer stötta dig när du behöver stöd. Du är bäst! ♥


 Klicka på bilderna för att se de i större format. ;)


PS. Bilderna som jag fotade igår kommer upp om ett tag, kanske senare ikväll eller kanske innan träningen. Jag vet inte riktigt. ;)


FOTOGRAFERING

Hejhej! :) Som jag skrev igår så var jag ute och fotograferade med Julia. :) Det var ungefär + 10 grader, så jag hade ingen jacka. Man känner att våren är påväg. Idag var är det inte lika fint väder som igår, det är mulet, och inte lika varmt. Men men.. Jag hann tyvär inte blogga mer ikväll som jag trodde att jag skulle. För jag och Julia var och fotade i nästan 2 timmar sen var det fullt på kortet i hennes kamera, så vi gick hem till henne och laddade ner bildern från kameran till hennes dator. Sen skulle jag hem och äta och efter maten åkte jag till Julia igen. Vi var ute och fotade i ungefär 30 min, sen gick vi in och kollade lite på bilder och sånt. :) Sen åkte jag hem. Och då var klockan rätt mycket och så såg jag på film. Så det blev tyvär aldrig att jag bloggade mer igår. Men aja.

Jag ska bjuda på lite bilder senare som jag fotograferade igår. ;) Men det blir när jag har laddat över och redigerat dom, som jag håller på med nu. Ha det fint så länge, så bjuder jag på bilder om ett litet tag :) ♥

MOBILBLOGG

Påväg ut med Julia och fota nu. Updt när jag kommer hem ;)

KIKIS EXPRESSBUD

Hej hej! :) Sitter och ser på Kikis expressbud (en film), det är ett litet tag kvar av filmen och sedan ska jag göra iordning mig för natten ^^ Det blir en tidig kväll idag. Jag har varit så trött på sistone och den här helgen har jag sovit ganska lite. Och så ska jag stig upp tidigt imorgon, för jag ska duscha och så åste håret hinna torka. ;) Tidigare ikväll var jag och spelade fotboll med Felicia. Det var kul, men tyvär så började det regna :/ Jag tog med kameran så bjuder kanske på lite bilder imorgon. :) Godnatt! :)


HEMMA

Nu är jag hemma från en kort stund på stan. Köpte shampo och balsam :) Vi hann också gå på några affärer och fika :) Tog med kamera, så jag bjuder på lite bilder. ^^







Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske slappa vid datorn/teven eller ringa någon kompis :) Updt senare ikv. ;) HEJDÅ!

STAN

Far en sväng med mamma på stan nu, updt senare ;)


USA CONVERSE


Vill ha!! :)
Länk:  http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=6803&ProductDetailId=38073 

NY SJAL

Godmorgon! Hejsan! :) Idag blir nog en chilldag. Vi har egentligen träning mellan 12.30-14.00, men det är innomhus fotboll och det är trååkigt! :P Så jag skippar den idag. Vet into om jag ska ringa en kompis eller något. Nåt kul hittar jag nog på. ;) Ska sitta vid datorn och slappa lite nu, senare när mamma och pappa kommer hem från stugan så kanske jag åker med mamma på stan och köper lite saker som jag behöver. :)- Om vi hinner.. Stan stänger ju 16 på söndagar, dåligt! Aja.. Har inget mer att säga i detta inlägg nu så Hejdå! :)

Kan passa på att visa en bild på min nya sjal som jag köpte på stan igår. :)


Ursäkta för dålig kvalité på bilden- tog den med webkameran ^^

DÅLIG UPPDATERING

Sorry för dålig uppdatering, aja ska ta tag i det nu! :) Vilma har sovit hos mig i helgen om jag inte har sagt det, vi har varit på stan, kalas (hos min lillkusin) , varit med julia och mycket mer :) Vi har haft superkul! :D Just nu sitter vi och lyssnar på musik. Vi ska göra en video när vi sminkar oss. (bara för skojskull)


Lite bilder, vi ... eller jag var oseriös







Sjunger "Angel" :D

Tror att det kommer ett till inlägg innan vi ska sova. ;) Hejdå! :)


NY START!

Hej alla glada! :) Jag har inte bloggat på sistone. Det beror på att jag inte har haft något att blogga om och så.. Ibland kanske jag inte bloggar på ett tag, men om jag ändå inte har något intressant att skriva så gör det ju inget. Eller? Men nu ska jag iallafalla starta om på nytt med en bloggheader som jag länge har väntat på att få lägga ut. ^^ Det var allt för det här inlägget!

 


RSS 2.0