Sova nu

Hejsan :)
Elin ville inte bada så jag badade med Vilma istället. ^^ Det var såå jälva skönt i vattnet, inte så kallt. Nu ska jag gå och sova. Måste stiga upp tigt imorgon för det är ju piteå summer games. Vi ska sova i stugan så jag kommer nog inte uppdatera på imorgon. Kanske i övermorgon kväll. Men det är inte säkert. ^^ Jag vet inte om vi ska sova i stugan då också. Om vi inte ska det så uppdaterar jag tror jag.
Godnatt! :) <3


sitter å nördar vid datårnh

 ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

Hhej (:
Sitter och nöördar vid datorn har gjort det länge nu. Rätt tråkigt. ^^ Så nu ska jag gå och bada med Elin.
Vi hörs! ;)


Chiill

Hejhej :)
Sitter hos Elin nu och skriver. Jag lånar hennes dator ;) Vi har solat, badat, ätit glass och fotat lite. Tyvärr hann jag inte fota något nästa för det tog slut batteri i kameran -.- Såå irriterande! ;( Nu ska vi nog chill resten av dagen också.
Hejdå :)



Lite suddigt, men det får duga ;)


Eliin :)

Tjena :)
Ännu en fin och varm dag har kommit. Idag ska jag vara med Elin. Vi ska väl typ sola, bada, fota och sånt chill. :) Senare idag ska jag kanske, om jag hinner åka på stan och köpa lite saker jag behöver. Jag tror inte att det kommer bli nån bra uppdatering idag, ska ju vara hos Elin och så. Men jag bloggar väl nån gång ikväll då. ;)
Hejdå :)

Match

Hejsan :)
Kom hem från matchen för en och en halv timme sedan. När jag kom hem så spolade jag upp ett varmt bad och satt i badet ganska länge. Nu ska jag snart gå och sova. Är jättetrött!
Godnatt!

Teddy ♥

Tjoo (:
Idag är Teddy 8 veckor :D


Hemma nu

Hejsan :)
Jag kom hem igår kväll från stugan. Hann tyvär inte bligga nåt igår. Idag ska jag nog vara ute och fota, sola, bada och sånt. Det är jättefint väder! :D Nu ska jag gå ut och sola lite.
Hejdå :)

Glad midsommar! :) ♥

Hej alla sommar figurer! :D
Den här midsommaren ska vi fira i stugan som vanligt. Imorgon kommer typ hela tjocka släkten till oss i stugan, nä inte alla men nästan. På mammas sida iallafall. :) Vi ska bada, fika, spel kubb, leka, äta och allt möjligt. :) Vi åker till stugan idag nån gång efter lunch kanske. jag vet inte om jag hinner uppdatera mer för jag ska gå ut till Teddy snart och göra en inhängnad till honom så att han kan springa fritt och leka. ;) Jag kommer ta med mig kameran så jag bjuder på många bilder när jag kommer hem. :) ♥



Glad midsommar! :D ♥

Godnatt :)

Nu ska jag gå och sova så att jag är pigg och utvilad imorgon. Idag hann jag inte göra en "hage" till Teddy, så jag tror att jag ska göra det imorgon så då fotar jag han också tror jag. :)
Godnatt alla sötisar :)

Teddy ♥

Tjoo :)
Idag har jag ju varit hos Henny. Vi var ute och fotade hennes valp och så såg vi på film. Vi har också hjälpt mamma att handla mat och så hafr vi varit på djurmagazinet, jag köpte lite saker till Teddy. :) Ett koppel, lite kaningodis och lite andra saker. :) Nu ska jag gå ut till Teddy och försöka få honom att bli lite tamare. :) Ännu är han inte så tam, men man kan ta upp honom och klappa honom, men han blir lite rädd. Han är så liten, 8 veckor den 29 Juni. ♥




Det blev lite failat med bilderna å de, men nu vet ni iallafall hur han ser ut :) ♥

Solnedgång


Solnedgången i stugan är en av de finaste sakerna jag vet

Fint väder! :D

Hej alla glada :D
Idag är det strålande väder, jag känner mig jätteglad! :) Just nu håller jag på att ladda över bilder från kameran till datorn. Sen ska jag cykla iväg till Henny. Vi ska vara ute och fota hennes lilla valp Taio. :) Senare kanske jag bygger en inhängnad till Teddy så att han får springa fritt och leka lite :) Jag och mamma ska fara och köpa ett koppel till honom idag så att jag kan gå ut och gå med han lite. :D Men nu ska jag iallafall redigera lite bilder.
Vi hörs senare. :)

Inget mer regn..?

Nu har det slutat regna, jag hoppas att det inte börjar regna på ett bra tag igen. Nu ska jag vila, vi har ju match ikväll och jag är skittrött! Ha en fin dag! :) ♥

A flower


Skolavslutningen


Dagen idag.

Hejhej (:
Jag tänkte bara samanfatta dagen idag, den är ju inte helt slut, men det som har hänt. ^^ Jag steg upp kl halv 9 och åt frukost och sånt. Tog på mig kläderna och sen gick jag ut till Teddy (har bestämt mig nu. Min kanin ska heta Teddy :D) och titta till han, går ut rätt ofta bara för att se att han har det bra och så. :) Sen cyklade jag iväg till Vilma och tillsammans cyklade vi till träningen. På träningen gjorde vi lite stafetter, dribblingar och sånt. Och så spelade vi match såklart. ;) Efter tränignen cyklade jag hem, duschade, åt lucnh och titta till Teddy och sen kom Vilma hit. Vi var ute hos Teddy ett tag (trots att det regnade ^^) och gav han hö och sånt. Sen gick vi in och bakade kladdkakemuffins. Sen kom Julia och då fikade vi. Och sen gjorde vi inte så mycket.. Hade ganska tråkigt. ^^ När dom hade gått hem så städade jag mitt rum, gick upp med rena kläder och sånt tråkigt. Och nu sitter jag här. Jag är sjukt trött nu! Ska typ gå och vila. Jaja det var nog bara det jag ville säga. Inte så intressant kanske men jag hoppas att det blir roligare inlägg snart. Jag är så jävla trött på det här pissvädret så att jag skulle kunna spy! -.- Det finns inget att göra. Hoppas att det försvinner snart.
Hejdå ;)

Regn, regn och mer regn!

Hejsan!
Det kommer inte bli nå mycket bloggnin medans det dåliga vädret pågår. Det käns lixom inte lika kul. Man kan inte gå ut och fota heller. Så det blir ingen bloggning tills det slutar regna iallafall. det har reganat oavbrutet i snart två dygn.


Fy vad tråkigt!

Min lilla sötnos

Nu har jag äntligen varit och hämtat min lilla sötnos! :) Han är den sötaste krabat jag någonsin sett! Hur gullig som helst!! :D <3 Men jag hgar ännu inte kommit på något namn. Jag har funderat på Mio eller Charlie. Vad tycker ni? Kom gärna med förslag om ni vill ^^ Det skulle hjälpa mig mycket! ;) <3 Jag kanske kan visa lite bilder på buren och sötnosen min imorgon. :) Om jag hinner. Vi har som en extra träning imorgon från 10-12, så innan det kommer jag inte blogga. Men jag bloggar kanske nån gång efter det om jag är hemma. Jag ska kanske vara med Henny efter den. Och sen på kvällen, vet inte riktigt vilken tid så har vi match. Det där extra träningen pågår från måndag-onsdag samma tid. Och på onsdag kväll har vi en till match. Så det blir mycket match och träning den här veckan. :)
Men nu ska jag gå ut och titta till sötnosen. Hejdå :)

Kaninbur

Hej!
Idag kommer jag inte att blogga nå myckert för vi ska ju hämta kaninburarna och sen är det träning och sen ska vi hämta kaninen. Så det blir inte mycket tid över. Men jag kanske mobilbloggr eller något. Vi får se. ;)
Ha en bra dag! :)

8. En person somdu saknar


Laura och Jaag :D Saknar dig så otroligt jävla myckket!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Gud vad trött jag såg ut! ,  Fast det är inte så konstigt för det var efter en dag på piteå summer games :))


Vet ni en sak...?

Hej allihopa! :)
Vet ni en sak..? Om ni vill veta, så ska jag köpa en kanin. Vi har tingat en kanin från en uppfödning här i närheten och idag har jag och mamma varit på djurmagazinet och köpt matskål, foder, tuggleksak, toalett, hö och allt som behövs. :D Imorgon (tror jag) ska vi åka och köpa en bur till den. Och så kanske vi ska hämta kaninen också imorgon eller nån dag i veckan. :) JIPPI! :D


Bild från uppfödningen på min sötnos.

7. En bild som du aldrig har lagt upp


Hejsan

Har unte blivit så bra uppdatering. Har varit borta hela dagen. Efter att jag var med Emilia så var jag med Elin. Vi var ute och fotade lite. Men jag har inte hunnit ladda upp bilderna, och jag orkar inte göra det heller så jag visar dom nån annan dag kanske. ;) jag tror inte att jag uppdaterar nån mer gång idag heller. Ska kanske gå och lägga mig lite tidigare idag. Om jag inte gör det så kommer jag ändå bara att sitta vida datorn eller se på film eller något annat ointressant. ;) Så vi hörs imorgon da! :) ♥

Solig dag

hej :)
Idag är det en solig dag. Och rätt varmt är det tror jag. ^^ Nu ska jag duscha sen ska jag åka till Emilia. ;) Så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli idag, eller när jag kommer hem. ;)
hejdå :)

Kamera

Idag var mamma och pappa i stugan och hämtade min kamera. Så jag kan äntligen fota igen. :)


Red Nails

Det ser ut att klarna upp så det blir kanske en fin kväll iallafall. :) Jag har precis målat mina naglar. Så nu har jag både röda fingernaglar och röta tånaglar. :) Har tyvär ingen bild ^^ Nu ska jag kanske klippa gräsmattan så att jag tjänar lite pengar. ;)

6. En bild på du och en vän du inte varit med på länge


Ebba och Jag <3


Vaknat

Jag och Rebecca steg upp ungefär kvart i 2. Då gick vi upp och åt frukost och sedan städade vi ihop från igår och sånt. Och nu har Rebecca åkt hem. ;) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är mulet men ganska varmt ute.

godnatt

Mobilbloggar nu. Nu ska vi sova. Updt imorgon. ;)

Soluppgång

Nu har solen börjat gå upp :o


Man ser inte så bra, men man ser iallafall att det lyser på träden. Det var jäkligt svårt att knäppa kort med datorn såå.. det här får duga ^^

kl är halv 5, har aldrig varit uppe så här länge förut :o

Halv 4

Tjo :)
Är rätt trött, men än sålänge har vi inte somnat! :) Nyss har vi sett på film, sen gick vi ett varv runt huset för att få lite friskluft.


Ser lite trött ut...

.... Men Rebecca ser mest crazy ut :D hahhah!

Solsidan

Nu har Rebecca kommit. :) Vi ska se på Solsidan, hela säsong 1, äta chips, godis och drickas läsk. Fan va najs! :D <3




DYGNA

Halloo (:
Matchen gick bra, vi van med 6-0 mot LSK. Haha, vi UTKLASSADE dom totalt! :) Efter att jag hade kommit hem från matchen så gick jag , Rebecca (www.tinkerbecca.blogg.se) och Vilma och badade. Det var askallt! Men kul :) Nu är Rebecca påväg till mig. Hon ska sova här.. Eller sova kommer vi nog inte göra, vi ska dygna. Försöka iallafall. :) Kul! :D
Uppdaterar senare.
C ya (:


Jag just nu ^^

Match

Hejsan! (:
Det har inte blivit så bra uppdatering idag. När jag vaknade på morgonen satt jag vid datorn ett tag. Vi 1 ungefär så åkte jag, Vilma, farmor och farfar till storheden och gick på lite affärer. Jag köpte ett par kortbyxor och en t-shirt. Jag kanske kan visa bilder senare. ;) Nu ska jag gå och äte middag för vi har match ikväll. Jag uppdaterar efter matchen. ;)
Hejdå! (:

Sova

Nu ska jag gå och lägga mig. det har blivit en ganska chill dag, men ändå rätt kul ^^
GODNATT (:

Fotboll :)

Hejsan! (:
Kom precis hem från tunavallen (fotbolls planen). Där var jag med Ida, Maja och Felicia :) Vi körde rövdunk och pricken. Hahha, det var askul! :D Nu ska jag se på film.
Hejdå! (:

Tjoo (:

tjena (:
Jag har suttit och nördat framfr datorn typ hela dan ;o Men seriöst det fanns inget att göra :O Men nu ska jag spela fotboll med Felicia på tv. :)
updt sen ;)


jag just nu ^^

Pics



Ny kategori

Hejhej :)
Jag har skapat en nya kategori som jag har döpt till "Foto - Vatten och Expriment". Där kommer jag att bjuda på vatten, och expriment bilder. ;)

Hemma

Hejsan! :)
Nu är jag hemma igen, lite skönt är det ände att vara hemma. ^^ Men det var såklart jätte kul att tälta med Elin. Jag hoppas att vi kommer göra det fler gånger. :) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Hade gärna gått ut och fotat, men min kamera är ju som sagt i stugan. :/ Jaja, jag får göra något annat kul då.
Uppdaterar senare, Hejdå! :)

Morgon

Hejsan! (:
Jag somnade vid halv 2 inatt och Elin lite tidigare. När vi vaknade var det jäättevrmt i tältet, men nu har vi vädrat. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vara med Elin då, tror jag. ;) Nu ska jag ligga i tältet och mysa lite med datron ett tag. :)

Myys

Jag och Elin ligger nu i våra små bäddar i tältet. Det är jatte mysigt! :) Vi har sett på film, den heter Muriels bröllopp :) Den var rolig. :D Och så har vi ätit chips och ostbågar och dryckit trocadero. Nu ska vi sitta en stund vid datorn sen kasnek vi ligger och pratar lite. :)
godnatt! (:

DET HÄR SKA VI GÖR OM, ELLER HUR ELIN?! :D<3



I tältet :D

Tjena :)
Jag och Elin sitter just nu i tältet och äter chips och ostbågar. Vi har det jätte mysigt :) Snart kanske vi ska gå ner och bada eller kanske se på film. ;) Bjuder på lite bilder iallafall :)



bilder :)

hejsan! :)
Nu har vi kommit tillbaks från fototuren. :) Vi hämtade Teo (elins hund) och Eddie (elins grannes hund) och så gick vi ut på ängen och fotade lite bilder. Men hundarna var ganska vilda och busiga så det var svårt att fånga dem på bild. Så vi fotade mycket blommor och sånt. :) det var mest jag som fotade med Elin fotade lite också. Nu ska vi nog sitta vid datorn lite och sen kanske vi stoppar upp tältet. :)
hejdå! :)




Fota

Hej igen! :)
Nu ska jag och Elin gå till hon och hämta Teo och hennes kamera och sen ska vi gå ut på ängen och fota :) Jag och Elin turas om att fota med hennes kamera så jag kanske lägger ut lite bilder sen. ;)
Hejdå! :)

Tältning

Tjoo :)
Nu har jag hämtat min mac. Så jag skriver på den nu. :D Ikväll (i natt) ska jag och Elin tälta. På hennes gård, men aja kul iallafall :D Just nu är Elin hos mig, vi sitter på varsin dator och bloggar  (www.jaagheterelin.blogg.se) :) Nu ska vi sitta ock surfa lite och sen kanske vi går till Elin. Updt senare
/ Fanny :)


Summer feeling


Mascara

Tjoo! (:

För några dagar sedan så var jag ju på stan, jag köpte bla en mascara från Maybelline. Den rekomenderar jag till alla som vill ha en ny mascara. ;)

 


Inga bilder!

Hej. :)

Jag kommer inte kunna visa några bilder på några dagar. Jag glömde kameran i stugan och jag vet inte när vi ska hämta den. Senast till helgen iallafall. Men idag kommer farmor och farfar hit och då kanske vi kan åka och hämta den, vi får se. ;) Jag tänkte bara säga det ifall ni undrar.


5. En gammal bild på dig själv


Haha vad ful man var! X)


Morgon

Hejhej :)
Vaknade för ett litet tag sen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag måste städa rummet, det är asstökigt och så ska jag hämta min Macbook från skolan idag. Sen kanske jag är med nån kompis eller nåt. :) Nu ska jag sitta ett tag vid datorn och surfa lite.
Hejdå :)


NY HEADER - IGEN!

Har en ny header igen ^^ Vet inte varför jag gör nya hela tiden.. Det är så himla kul att göra bara. Så om någon vill ha en header så är det bara att kommentera så kan vi göra upp om bilder och sånt. Men det är förståss bara om jag har tid jag kan göra en. ;)

Förresten, jag är klar med headern till Felicia:


Vad tycker ni om den?, Jag blev iallafall rätt nöjd. :)


Fotboll

Tjoo! (:

Kom nyss hem, jag och Felicia har varit och spelat fotboll. Skojskoj! :) Nu ska jag göra en header till Felicia (www.feliciiiaaa.blogg.se) :D♥ Visar den sedan ;)



fick lust :O


SOMMAR SNYGGT FRÅN H&M :)


ingen rubrik

Tjoo!(:

Kom hem från träningen för ungefär 45 min sedan. När jag kome hem så duschade jag, sen åt jag och nu sitter jag här. ;) Nu ska jag vara med Felicia typ. Jag vet inte rikitgt vd vi ska göra.. Jag uppdaterar lite senare ;) 


4. En bild på ditt husdjur


OLA! :D
(världens finaste guldfisk) ♥


Dålig uppdatering

Halloo! (:
Har haft väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte hunnit eller kunnat blogga. Vi har varit i stugan hela helgen och så. Jaja. Nu ska jag ta tag i det iallafall. Jag har fotat en del, men jag glömde spklart kameran i stugan!! -.- less man blir asåh! Men jag kanske hämtar den imorgon, så då får ni se massa bilder från skolavslutnongen och så. ;) Idag typ kl 20 i 4 till halv 6 ele nåt sånt så har vi träning.
Updt lite senare:)


Nattinatti

Hinner inte blogga mer idag, det tog mer tid än vad jag hade trott att göra iordning allt för morrondagen. Jaja. Jag får lägga in lite bilder och sånt imorgon så att det blir lite roligare. ;)
Godnatt! ♥ :)


Utklädning

Halloo :)
Idag hade vi ju somsagt match. ;) Vi vann med 6 eller 7-0. :D Men nu måste jag bestämma vad jag ska klä ut sig till imorgon, för på skolan imorgon  så fårt man klä ut sig och ha med sig godis. Men jag vet inte vad jag ska vara.. ;P Men jag uppsaterar nog lite senare.
Hejdå ^^


Ny bikini

Hejhej :)
Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi in till stan igen för att hämta min cykel. När vi ändå var där så passade jag på att köpa en bikini. Överdelen var helsvart och underdelen var helblå. Men jag ska köpa några färgglada badbyxor att ha på det. ;) Nu ska jag gå och äta. Vi har match idag om ungefär 1 timme. Så jag hinner inte updt mer innan matchen. men jag updt sen, Hejdå! :)


Stan. IGEN!

Tjoo!
Idag åkte jag och Julia på stan igen, direkt efter skolan den här gången. Vi var på Baan Thai och åt lunch med lärarna i klassen idag. Det var bara 6:an som gjorde det, för vi börjar ju i 7:an nästa år och kommer få nya lärare. Så det var som ett "hejdå". ;) ¨Det var aschill för vi slutade ju direkt efter det, och då var kl typ 12. :) Så jag och Julia kunde gå aslänge på stan om vi hade velat, men vi blev så trötta i fötterna och så hade vi köpt det vi behövde. Så vi tog bussen hem. Men det skulle vi inte ha gjort... För nu när jag har varit hemma en liten stund så ringde Julia och sa att vi hade glämt att vi cyklade. Så nu är våra cyklar kvar på stan. men jag är astrött så jag orkar inte hämta den, så mamma får hämta den med bilden sen. Faaanh!

Bilder på det jag köpte:


Linne: H&M 80 kr.



Örhängen: Glitter 25 kr.


Skor: Skopunkten 99 kr.


Ny header :)

Har en ny header nu! ;) Men jag har inte riktigt fixat allt ännu. Men själva headern är klar. :) Vad tyx? :D Nu måste jag gå och lägga mig. Blir så trött imorgon på morgonen annars. ^^
Gonattinaitti :)


3. Bild på någon i din familj


Pappa, HAHA! :D ♥


Twister

Halloo :)

Efter maten så åkte jag till Elin, Vilma var också där. Men jag hann bara vara där en kvart typ för sen skulle Elin duscha. ;P Då åkte Vilma och jag till Konsum och köpte varsin Twister. ;) Sen åkte vi hem till mig och kollade på bilder och sånt. x) Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska kolla bloggar, och kanske göra klart min header. Den är nästan klar men jag blev inte så jätte nöjd med den. :/ Jaja.
Updt senare ;) 


En dag på stan :)

Hey! ;)

Har just kommit hem från stan, där jag var med Julia. :) När vi satt på bussen påväg hem så satt vi och pratade så jag glömde att trycka på stopp-knappen. :O Så jag fick gå av på en busshållplats längre bort. Nu har jag asont i fötterna. -.-! Iallafall.. På stan köpte jag:


Klämmor: H&M 19 kr.
Tvål: The Body Shop 35 kr.
Deodorant: H&M 29 kr.
Mascara: Lindex 99 kr.
Örhängen: Ur & Penn 15 kr.
Nagellacks borttagning utan aceton: H&M 29 kr.

Nu ska jag äta middag. Updt sen ;)


Styltor

Halloj :D

Jag har precis kommit hem från Elin. Vi gjorde inte så mycket.. Busade med Teo (hennes hund) och gick på styltor. :) Elin kunde gå över 50 steg och jag kunde gå 1 steg. Man är ju bäst! ;) Nu tänkte jag kludda lite i photoshop, kanske t.o.m göra en ny header. :)


  

Modell: Jag
Fotograf: Elin ©
Kamera: Canon G11 PowerShot

 


Dinner


Grillkorv, potatissallad och grönsaker. :)


Hallon :D


Rultårta med grädde och hallon på. :)

GOTT GOTT! ;D ♥ Nu drar jag till Elin, tar med kameran så det kanske kommer mer bilder sen ;)


2. En person du umgås mycket med


Vilmaa :D ♥♥♥


Foto dag

Tjenah! ;)

Det har varit en underbar dag idag. Vänner, foto, sommar och glass! :D ♥ Jag, Vilma, Elin och Henny gick ut på ängen och fotade. Porträtt, växter och allt möjligt. :) Så nu tänkte jag bjuda på lite bilder. ;) Nu ska jag byta om till träningen. Uppdaterar efter träningen.

Hejdå! :)







 


Sol, foto, glass och vänner

Hejsan! :)

Nu ska jag cykla iväg till Elin.  Vi ska vara med Vilma och Henny också. Vi ska gå ut på ängen och fota porträtt, köpa, glass, spela king och mycket mer :) Roligt! :D Jag bjuder på massa bilder sen ;)

Hejdå! :)


Bilder

Det blev en snabb fotorunda. Det fanns inte så mycket som jag hade hoppats på att fota. Jaja, jag får gå någon annan stans än våran gård nästa gång. ^^ Jag bjuder iallafall på tre bilder. ;) (Oredigerade)








Fota

Nu sticker jag ut och fotar, så det kommer bilder senare. ;)


Godmorgon

Hej och godmorgon! :)

Jag vaknade just och såg att det var fint väder idag med. :) Hoppas bara att det inte blåser lika mycket som igår. ^^ Idag hade jag tänkt att jag skulle gå ut i solen och fota. Men jag vet inte riktigt.. men nu ska jag iallafall gå och äta frukost, så jag hör av mig senare. ;)

Ha en fin dag! :)


1. En bild på dig själv


.

Lägger in en bild varje dag. :)

1:a dagens bild:
En bild på dig själv
 
2:a dagens bild: En person som du umgås mycket med

3:e dagens bild:
En bild på någon i din familj.
 
4:e dagens bild: En bild på ditt husdjur
 
5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv
 
6:e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
 
7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
 
8:e dagens bild: En person som du saknar
 
9:e dagens bild: Någon i din släkt
 
10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
 
11:e dagens bild: En person du kan berätta allt för
 
12:e dagens bild: En bild på din vardag
 
13:e dagens bild: Du och någon klasskompis
 
14:e dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
 
15:e dagens bild: En person som du beundrar
 
16:e dagens bild: En bild på dig själv
 
17:e dagens bild: En ovanlig bild
 
18:e dagens bild: En bild på din fritid
 
19:e dagens bild: En person som är snygg
 
20:e dagens bild: En bild på dina närmaste
 
21:a dagens bild: En persons om alltid ställer upp för dig
 
22:a dagens bild: En bild på en tid du saknar
 
23:e dagens bild: En bild från i sommras
 
24:e dagens bild: En bild som gör dig glad
 
25:e dagens bild: En person som alltid gör dig glad
 
26:e dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
 
27:e dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
 
28:e dagens bild: En tokig bild
 
29:e dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
 
30:e dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Tillbaks!

Hejsan! :)

Nu är jag tillbaka från min resa. Jag fotograferade nästan 1000 bilder, 995 om man ska vara exakt. Hur mycket ryms det egentligen på kameran? :o När vi var i Turkiet i höstas så fotograferade jag 600 nåt. Och det var jätte mycket.. Hur jäkla mycket är inte det här då? Orka kolla igenom och rensa alla.. :P Aja, det är iaf ganska skönt att komma hem. :) Även om det var kul där borta. Borta bra men hemma bäst! ;) Nu ska jag iallafall börja kolla igenom alla bilderna. ^^ Så vi hörs imorgon.

Godnatt! ;)

Tillsvidare bjuder jag bara på e oredigerad bild som jag tog nyss :)


RSS 2.0