GODNATT

Ska ta en tidig kväll idag så ska gå och lägga mig om en liten stund. Vi har ju haft match idag, det gick rätt så bra. 3-3. Men jag ska gå nu, godnatt! :)

LÅTTIPS - AKON

BJUDER  PÅ 10 BRA LÅTAR AV AKON! :) Akon är så jäkla bra! ♥

* Freedom - Akon
* Sorry, Blade It On Me - Akon
* Angel - Akon
* Beautiful - Akon
* Sunny Day - Akon
* Don't Matter - Akon
* Right Now - Akon
* Dreamer - Akon
* Change Up - Akon
* I Promise - Akon


DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för dålig uppdatering på sistone ;/ Jag har helt enkelt inte hunnit. Men ska försöka ta tag i det nu. Jag har inte gjort något speciellt idag, läxan, datorn.. ^^' Ikväll har vi match. Hoppas att vi vinner! :) Det var väl bara det jag ville säga.. updt mer innan matchen nån gång ;)

STÄDNING

Hej. Jag har stannat hemma från skolan idag, imorse var jag jätte hängig och trött och förkyld. Men när jag hade sovt några timmar så kändes det bättre, eller ja.. det känns bättre. Jag har hunnit städa mitt rum och hämtat rena kläder från tvättstugan och sånt. :) Sen har jag läst ett tag också. Jag ska bara ta det lugnt idag. Så skönt! Kanske går ut och fotar om jag orkar ^^' Har nog inget mer att säga nu så hejdå! Updt mer senare. 

FLÄTOR

Har precis kommit upp ur badet och mamma håller nu på att göra flätor på mig. - Så imorgon kommer jag ha lockigt hår. :) Har inget mer att säga, så godnatt! :)


BADET VÄNTAR

Nu ska jag strax hoppa i badet. Har varit på hockey och det tog ca 3 ½ timmar så har inte hunnit updt. Innan hockeyn så for jag och pappa till Elgiganten och jag köpte ett par hörlurar till min dator och ett mobilskydd. :) Sen åkte vi som sagt på hockeyn. Efter hockeyn kom jag hem och tecknade lite med mina nya tecknar saker, sen var det middag. Sen tecknade jag lite mer. Och nu håller jag på att spola upp vatten i badkaret. :) Nu ska jag gå så att jag hinner göra en hårinpacknin innan badet är uppspolat. Sen ska jag också göra en kropps peeling så man kan säga att jag ska ha ett mini-spa. :D Updt efter. (tror jag) annars imorgon. ;)

VILL HA!

SUPER SNYGGA! ♥


MER PRESENTER!

Jag berättade ju att jag skulle få mer presenter igår kväll, det var också jätte fina presenter. Ett tecknarsett (med pennor som är olika mjuka, suddpennor mm) , PhotoshopGuiden (tidning) , FotoGuiden (tidning) och ett stoort block som man ska tecna på! :)




MCFLURRY SMARTIES

Hejhej :) Sitter och äter en Mcflurry smartis just nu :D (Y) Vi åt på Waldorf, jag tog en pizza. ^^ Nu ska vi snart åka och köpa godis till bion. :) Hinner som sagt inte blogga mer efter bion så det här blir sista inlägget på min födelsedag 2011. x) Jag har haft en bra födelsedag iallafall. :) Nu ropar mamma att hon har lite fler presenter till mig, dom berättar jag om imorgon. ;) Ha en bra fortsatt kväll ^^' ♥

MCFLURRY SMARTIES! :D


RESTAURANG + BIO

Dagen har varit lugn. Rätt skönt faktist. Men vi ska på restaurang och sedan på bio :) Vi ska se "Hur många lingon finns det i världen" :D Den verkar sjukt rolig XD haha! Jag vet inte om jag hinner blogga mer ikväll efter det här. Vi kanske kommer hem efter middagen innan bion, och isåfall updt jag. Men annars hinner jag inte göra det efter bion. Han en bra kväll iallafall :) Hejdå!



Förresten, ang. bloggdesignen så kommer den upp någon dag till veckan, kanske imorgon! ;)

PORTRÄTT FOTNING/ OUTFITS FOTNING

       Klicka på bilderna för större format.
 


BLOGGDESIGN

HEJHEJ :) Har tagit det ganska lungt idag, trots att det är min födelsedag ^^ Men jag har iallafall duschat och fotat lite porträttbilder. Jag ska nu börja med en bloggdesign. :) Håller på att ladda bilderna från kameran nu. Så nu var det klart. Ska redigera alla bilder och sen ska jag börja med designen. Ha en fin dag! :) Updt senare.

FÖDELSEDAG

Godmorgon! Idag är det ju min födelsedag. Har fått några presenter idag: 4 nagellack (Lila, Rosa, Blå-grönt, Glittrigt), en film ("Skruva den som Beckham"), 350 kr. Det var det.

Några bilder på presenterna:





Sorry för dålig kvalla på bilderna. ;/

Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Fanny Johansson (Jag) ©


DANCE CENTRAL

Ska snart gå till Elin. Hon ska komma och möta mig med Teo. :) Hon skulle bara fixa något på hennes blogg www.scrub.blogg.se hon är värd ett besök från dig. ;) Hos Elin ska vi spela kinect, dance central heter spelet. Det går ut på att man ska typ... dansa.. Nä jag vet inte, har inte spelat det tidigare XD Men det ska bli kul iallafall! :D Nu ska jag gå så att Elin inte behöver gå hela vägen, om hon ens har börjat gå.. ^^' Updt när jag kommer hem tror jag ;)  Ha en bra fortsatt kväll. :)


FREDAG!

HEJ! Äntligen är det fredag. :) Och imorgon fyller jag år! :D

Idag på skolan har vi inte gjort så mycket. SO, Matte och så var vi på någon konst utställning. Ebba åkte hem med mig idag. Vi såg på film och lite sånt. ^^' Men nu har hon åkt hem iallafall för hon skulle till sin mormor och morfar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men kanske ringa någon kompis eller hyra film. :) Men nu ska jag iallafalla spela Sims 3 där jag har en jätte rolig familj.. x) Updt mer senare! HEJDÅ!

Har tyvär ingen bild till det här inlägget ;/

LÄGGDAGS

Kom hem från hockeyn för ett tag sedan. Det var riktigt spännande, Luleå vann med 4-3 i förlängning. ;) Nu ska jag borsta tänderna sedan ska jag ligga och läsa lite :) GODNATT! Hör av mig imorgon efter skolan. ;)


HOCKEY

Nu ska vi snart åka iväg till hockeyn. Vi ska äta middag där innan matchen så vi åker lite tidigare. Tror inte att jag hinner updt när jag kommer hem. Hejdå!


LÄXDAG IDAG

Hejhej! Har precis gjort klrt matte och svenska läxan som jag har suttit med i typ en och en halv timme :P Nu ska jag sitta vid dator och spela "The Sims 3" :) Ska på hockey senare, blir sjukt spännande! :D Updt någ en gång till innan jag åker på hockeyn. ;)


GODNATT

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska ligga och läsa i sängen ett tag. Eller om ett tag ska jag det. Hinner iaf inte blogga mer ikväll. Godnatt! ♥

Bjuder på en bild på isbanan som jag tog någon dag för några veckor sedan. ;)



Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Fanny Johansson (Jag)


BUBBELBAD

När jag kom hem från träningen såg jag att jag hade fått brev från min farmor och farfar som bor i spanien :) Det är nog en födelsedags present för jag fyller år på lördag :D Jippi! Så jag sparar det til dess. Nu håller jag iallafall på att spola upp ett varmt bubbelbad :) Älskar att bara ligga och slappa i badkaret när jag inte har något annat att göra. x) Updt mer senare :) ha det bra!

Älskar att fota himlen, det blir så fint.. Tycker jag iallafall ^^' Den här bilden tog jag på sportlovet när jag var ute och fotade med Vilma :)



Kamera: Canon G11 PowerShot
Fotograf: Fanny Johansson (Jag)


TRÄNING

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har sett på teve lite men det var inga bra program så orkade inte kolla längre ^^ Nu ska jag sitta och sega vid datorn ett tag innan det är träning. :P Det kan bli lite dåligt med updt idag, men jag tror jag bloggar någon mer gång under kvällen om jag har något att säga ;) Hejdå!


FULLT UPP

Hejhej! (: Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen + kvällen kan man säga ^^ Ett litet tag efter att jag skrev förra inlägget så gick jag till Elin. Vi fotade porträtt ner vid isen :) Tyvär så glömde jag kameran x) såklaart! Men vi fotade med Elins kamera iallafall. Hon ska skicka bilderna till mig någon dag, hoppas innan helgen iaf. ^^' men jag visar bilderna när jag har fått dom. ;) När vi hade fotat gick vi in och spelade Kinect och åt glass. Sen skulle jag hem och äta middag, för samlingen till matchen var typ kl 6 så ^^ (vi hade fotbollsmatch idag om jag inte har berättat det ^^) Ja, då åkte jag hem och åt, sen satt jag hemma och bläddrade i en Julia tidning som jag köpte igår. Sen var det samling. Tyvär så vann inte vi matchen :/ Jag vet inte vad resultatet blev men ^^ Jag gjorde iaf ett mål på en frispark. :) När jag kom hem tog jag ett långt, varmt (och skuummigt) skumbad. Och sen har jag inte hunnit göra något annat än att typ.. smörja in mig med massa krämer och klä på mig :P Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, tänkte se på film men vet inte om jag ska det, hinner kanske inte. :/ Aja updt imorgon efetr skolan typ ;) Godnatt 

CHILLDAG!

Idag på skolan hände det inte så mkt. Först hade vi musik, sen skridskor och sen slöjd. ^^ Tisdagar är alltid så chill (Y) Jag tänkte egentligen göra matte läxan, men jag orkar inte x) Gör den senare... Ikväll har vi iallafall match :) Nu kanske jag går ut och fotar eller ringer en kompis. Tror att jag tar med kameran om jag går någonstans :) Så det kommer kanske bilder sen ;) Updt senare, hejdå! :)


SOMMAREN, KOMSI KOMSI!!!

Hejhej ^^ Idag händer typ ingenting, det är så tråkigt på vintern, och nu är det dessutom alldeles slaskigt ute!! -.-' KAN DET INTE BLI SOMMAR NU!!?


Så att det ska bli lite finare på bloggen så lägger jag in en bild från Turkiet hösten 2010. :)



Jag, Elin och Vilma parasailade (stavning?) :D Jag är längst till höger. ;)


FOTBOLL

Jippi!! :D Idag har vi fotbolls träning, den börjar kl 1, så om ett tag måste jag ta på mig träningskläderna ^^ Jag vaknade typ kvart över 11 och då gick jag upp och åt frukost och sen slog jag på datorn. Just nu håller jag på att kolla på roliga videosar på youtube. :) Efter träningen ska jag spela fotboll på tunavallen med några, så det kan ta ett tag innan jag bloggar igen. ;) Ha en bra dag!


HEJ

Idag när jag kom hem från skolan så rengjorde jag min guldfisks skål, det är tråkigt! -.- Sen gjorde jag svenska läxan, man skulle skriva en saga. Också tråkigt ^^' Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag känner mig sjukt trött. Kanske ser någon film eller något.. Jag tänkte kanske gå ut och fota men jag orkar verkligen inte. Updt mer senare.


AJ!

Jag har jävligt ont i hela kroppen nu, dom vvi mötte var fan 2 meter långa och gjorda av sten! Men dom var 2 år äldre och hade spelat några månader. Och vi har inte ens haft en fotbolls träning innan och vi hade innebandy cup i helgen, så vi var inne på innebandy regler! :O Det blev typ 4-1. Men vi kämpade superbra tycker jag. Tror inte att jag updt mer ikväll, men vi får se. ;P Snart ska jag ta ett varmt, härligt skumbad och ligga och bara vila i badet, men det blir när mamma kommer hem från hockeyn. Hejdå!

STAN

Hejhej! Kom hem från en eftermiddag på stan men tjejerna för en stund sedan. Vi hade jättekul. Men tiden gick så fort, vi hann inte riktigt göra allt vi skulle. Vi måste bara göra det oftare! :) Men jag hann iallafall köpa några saker: En blå och vitrandig tröja, En vit t-shirt som det står "USA" på, En stift penna till skolan + stift till den, Ett långt halsband med glasögon, örhängen som var som knappar. Det var nog allt tror jag :) Det har för övrigt varit en lugn dag på skolan, bild, svenska och problemlösning. Det var faktist kul på skolan, ovanligt :o Men jag och Vilma hade askul!! HAHAHAHA "Men sebastian!" :DD Nu ska jag snart åka och spela fotbollsmatch, årets första! :)Hoppas det blir kul. ^^' Kommer kanske bilder på det jag köpte idag senare ;)  Ha en fortsatt bra kväll! ;) ♥ Hejdå!

Bjuder på en bild från turkiet sålänge :)


HEJ

HEJ! Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag har precis skickat iväg ett mejl till Laura. ♥ Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon och sen ska jag göra lite mätte läxa som jag har till imorgon. fandå! :P Dröm sött! ♥

Njuder på en bild på solndegången i stugan som jag tog i somras.

Bilden är fotad med m & p:s enkla kamera, så det är ganska dålig kvalla på bilden. Men ändå :) 


TILLBAKA

Hej! Nu är jag tillbaka från den underbara resan till Åre :) Jag hade otroligt kul där, speciellt för att Ebba S (STORA Bullen) var med. :) ♥ Jag fotade inte så jätte mycket, men några bilder har jag att bjuda på:





Det här var kamera bilderna. Det kommer oxå mobilbilder från Åre. :)
Det var såklart inte alla bilder, utan jag valde ut några. Det kommer förmodligen också ett enskilt inlägg med bilder från Tännforsen (det ligger i åre). :) 


KORT INLÄGG

hej! :) Ja, det här blir ett kort inlägg. Vi ska snart åka och nu måste jag packa det sista. Jag har hunnit köpa en slalom hjälm och en jacka idag. Jag kanske mobilbloggar lite senare i bilen, vi får se. ;) Men nu måste jag gå! Ha en bra dag! Hejdå! :D


HÄGNAN, STAN OCH FOTO

Hejhej!:) Ledsen för dålig updt idag, men jag har haft fullt upp. I morse ringde Henny och frågade om jag ville åka till Hägnan med henne. Jag sa att jag ville det så då åkte vi dit, Ida var också med. Vi åkte hundsläde det var askul. Hundarna var verkligen superduktiga, dom orkade dra typ över 100 kg, dom vär rätt många men ändå. Tyvär hade jag inte med kameran. ;/ Sen åkte vi hem till mig, jag och Henny för Ida skulle typ till Stockholm. Jag och Henny gick ut på isen och fotade, det blåste asmycket, man blåste nästan iväg! :O Men det var kul och vi fick fina bilder. Jag har laddat över bilderna jag tog till datorn men jag har inte kollat igenom dem ännu. Sen gick vi in och typ kollade på bilderna vi tog. Sen lite senare så åkte jag, Henny, m och p till stan. Vi fikade först sen hade m bokat en klipptid till mig så jag har även klippt mig idag, det blev jätte bra tycker jag iallafall ^^ Sen gick vi på stan en liten stund och jag köpte hårmousse och ett rött nagellack. :) Sen åkte vi hem och jag och Henny gjorde nästan inget, men det var ändå kul! ::D HAHA! Snart ska jag och pappa åka på Inter Sport och köpa en slalom hjälm och jacka till mig för vi åker ju till Åre imorgon och jag har ingen hjälm och jacka. :O Senare ikväll måste jag göra svenska läxa -.- och packa till Åre för jag har inte gjort det ännu. Så jag tror inte att jag hinner blogga mer idag, men om jag får tid över kanske jag gör ett till inlägg. Om det händer något mer. Men nu vet ni ju ungefär hur min kväll kommer att se ut så det händer nog inget annat. Jaja, jag får se om jag bloggar mer idag. Annars ska jag försöka hinna blogga imorgon innan vi åker till Åre, kanske mobilbloggar i bilen också. Vi åker typ vid 1, efter lunch iallafall. ;) Hejdå! Trevlig kväll! :)

Jag bjuder på några bilder som jag och Vilma fotade för nån dag sen som jag lovade att visa.

       Alla dom här bilderna var bara på mig, men ofc fotade jag naturen och sånt också. Men dom bilderna kanske jag visar en annan gång ^^


3 - 3 BILDER PÅ 3 OLIKA SLÄKTINGAR SOM ÄR YNGRE ÄN DIG


Söta lilla Lisa.


Lilla Julius.


Tokiga lilla Ville.

Tre sockersöta släktingar! :) Updt bloggen senare.


HEMMA SPA

Godmorgon! :) Nu tänkte jag berätta om mitt hemma spa som jag hade igår. ;D
10:00 - Vaknade jag och låg och drog mig i sängen fram till 10:30. Sen så steg jag upp, tog på mig sköna mjukiskläder och gick ner till köket. Jag gjorde iordning fruktsallad med äpple, banan, päron, vindruvor, kiwi, apelsin och kanske något mer som jag har glömt, och så hällde jag upp vanilj yoghurt med russin och nötter. Och så hade jag färskpressad apelsinjuice. Det var riktigt gott, men mättande. ^^'
KL 11.30 - Då gick jag ut på promenad, det var faktist riktigt skönt att bara gå för sig själv och tänka lite.., även fast vädret inte var det bästa. ;/
KL 11:45 - Spolade jag upp vatten i badkaret och medans det spolades upp så tvättade jag håret med shampoo och så gjorde jag en hårinpackning. ;) I badet hade jag nå badsalt som doftade vanilj och så hade jag badskum som doftade typ hallon och körsbär eller nåt. :) Jag låg och läste i badet en jätte spännande bok. Det var riktigt avslappnande! ^^'
KL 12:45 - Så gick jag upp från badet och in i duschen, jag sköljde av mig badkars vattnet och smörjde in mig i en kropps peeling typ. Det var som någon kräm med korn i. Sen sköljde jag bort inpackningen och peelingen, och gick upp och torkade mig.
KL 13:00 - Så smörjde jag in mig i body lotion, handkräm, ansiktskräm och sånt. Sen låg jag och läste lite och satt vid datorn.

KL 13:30 - Tog jag ett fotbad, riktigt skönt!
Sen gick jag till Elin och var där i typ 1 timme. Och sen var det träning. :P Sen åkte jag hem, badade badkar, åt middag och sen vart jag tvungen att göra den där jävla läxan -.-' !!! Den tog typ 2 timmar och jag hade typ 10000 tal i matteboken kändes det som -.-

Det var ungefär så min dag i går såg ut. ;)


BILDER FRÅN HEMMA SPAET:


En bild på mitt bad.


Mitt fotbad.


Mitt fotbad igen.


Min fruktsallad.

Det var typ alla bilder som jag har kvar (jag tog bort endel som inte blev bra), inte för att det här är många bilder men iallafall några. XD ;D  


LÄXA -.-'

Hej. Jag hann inte blogga tidigare idag för det var något fel med blogg.se så att man inte kunde logga in på blogg kontot och så-.- Och nu ska jag gå och lägga mig för imorgon måste jag göra svänska läxan och så måste jag packa, för vi ska ju till Åre på fredag! ((: Så jag får väl visa bilder på när jag fotade igår som jag har lovat och bilder på mitt hemma spa. Så kan jag berätta om idag, imorgon alltså. ^^' Jag har haft fullt upp idag, hemma spa, tränig, och så har jag gjort matte läxa i typ TVÅ TIMMAR, fatta vad jävla tråkigt det var!! -.-' Fyfan. Men nu ska jag iaf som sagt lägga mig och läsa ett tag och sen ska jag sova. Jag läser en väldigt bra bok just nu som heter typ "Det lysande ögat" men jag har bara några sidor kvar av den. Hejdå och sov gott! ;)

GODNATT

Hej!(: Oj vad mycket jag egentligen har hunnit idag. känns det som.. Efter förra inlägget gjorde jag inte alls läxa.. ^^ Jag satt typ vid datorn ett tag och sen gick jag och Vilma ut och fotade. Tyvär har jag haft så fullt upp idag så jag har inte hunnit ladda över bilderna till datorn och redigerat dem. För jag var hos Vilma typ ända till halv 5, sen kom mamma och hämtade oss och så åkte vi på stan. Imorgon ska jag ha hemma spa så vi köpte lite gjejer till det. Och när vi kom hem kollade jag och Vilma i gamla tidningar jag har samlat på och så lyssnade på på musik. :) Men nu är klockan rätt mycket och jag ska stiga upp rätt tidigt imorgon (Eller 10 är ratt tidigt för mig iallafall) .. Bilderna jag fotade idag kommer imorgon, förhoppningsvis om jag hinner, jag har rätt fullt upp imorgon med.. Men jag ska försöka hinna! ;) Jag berättar även mer om hemma spaet imorgon. ;D Jag kommer även att fota massor imorgon, jag ska ta en promenad på morgonen om vädret tillåter, och då kanske jag fotar lite ute också. Men iallafall ska jag fota så gott jag kan på mitt hemma spa! :D Nu ska jag läsa ett tag och sen ska jag sova, jag får inte heller glömma att ställa väckarklockan (min mobil) för då går allt åt skogen :S Jaja, hejdå iallafall! :) Jag updt nångång vid 14 imorgon tror jag. ;) GODNATT!  / Fanny

GODMORGON

Hej:) Jag har varit uppe i typ 20 minuter nu, det var skitskönt att ta sovmorgon. Idag är det lika fint väder som igår. Det är sol och klarblå himmel. Det är bara lite kallare ute idag. Min mobil visar - 14 grader, men tremometern där nere visar - 6,5 grader. Jaja iallafall.. Idag ska jag kanske gå ut och fota lite :) Men jag måste också hinna göra läxa. -.-' USCH! Sen ska jag och mamma på stan, med det är typ ikväll, när hon kommer hem från jobbet. ^^' Nu ska jag sitta och surfa lite på datorn och sen tar jag nog och gör lite läxa hur tråkigt det än är, jag måste ju göra den hursomhelst och det är bra att ha det bort gjort. ^^' Ha en trevlig dag! / Fanny:) Updt mer senare ;)

Jag bjuder på en bild som jag tog igår på solnedgången. :)

Fotograf: Jag

Kamera: Canon G11 PowerShot


RSS 2.0