Pluggar

Tjenare! (:

Sitter och pluggar nu, med kall saft och havrekakor. :) Vi har haft match idag. Vi vann med 2-0. Kom ut från duschen för kanske en halvtimme sen. Då smörjde jag in mig med bodylotion och sånt och sedna började packa, det är ju bara 2 dagar tills vi åker. :D Läängtar! Nu måste jag fortsätta. Jag tror inte att jag updt mer ikväll, så det får bli imorgon efter skolan.

Hejdå! ;)

Förresten, efter skolan idga gick jag in till stan och klippte mig. Klippte kort, sne lugg och lite längre än nyckelbenen. :) Blej skitnöjd! :D Det är så skönt med kort hår.

BILD:


Så der det ut :)


Träning

Hejsan :)

Har gjort klar all matteläxa nu, nu är det bara svenskan kvar. Den får jag göra efter tränignen eller imorgon. ;) Nu ska jag sitta och surfa lite på datorn tills det är dags att gå till tränignen. Efter träningen stannar jag och spelar fotboll ett tag med Felicia. Så jag uppdaterar nån gång ikväll.

Ha en bra kväll, Hejdå! :)


Lääxa

Tjena!
Har asmycket läxa som jag måste göra idag, sen har vi en ganska tidig träning också, kl 5. Så nu, innan träningen ska jag göra läxorna, jag ska typ göra tal i matteboken och så är det något om kommuner. -.- såå jävla tråkigt! Efter tränignen ska jag kanske börja packa lite till resan, vi åker ju på lördag. Åååh, jag längtar som fan till sol och bad! :D Ska fota asmycket så ni får se massa bilder sen. :) Men nu måste jag nog börja med läxan så att jag hinner göra den, den ska in på fredag och imon har vi match också.
Hejdå! ;)


Sitter i köket med datorn :)


Prova kläder

hej :)
Står i nattlinne (pappas t-shirt) och oborstat hår. ska prova kläder. Fick en hel påse av vilma med kläder som inte passade henne. :)

 


Djur kärlek


Min mosters hund Zezar och hennes katt, men kommer inte ihåg vad katten heter. ^^


Pantinsamling

Tjena!
Kom hem från pantinsamlingen för nån timme sedan. När jag kom hem var jag dyblöt, det var verkligen ingte kul väder att vara ute i, det spöregnade hela tiden. :P Men jag tog iaf ett varmt bad när jag hade kommit hem. Nu sitter jag och skriver med en bit sockerkaka och ett glas mjölk. (y) Nu ska jag väl inte göra så värst mycket, bara sitta och chilla vid datorn och lyssna på musik. 
Updt sen.


Regn, regn och mer regn!

Hallo!
 Det var ett tag sedan jhag bloggade, har varit i stugan i helgen, så har inte kunnat blogga då iallafall. Idag har vi pantinsamling med laget. :P fyfaaan..! 

Hade tänkt att gå till Vilma, men vetr inte om det blir något. Jag blir så jävla blöt eftersom det aldrig slutar regna! -.- Vilma hade rensat sina sommar kläder som jag skulle få prova.
Vi hörs senare! ;)

Jo, juste. I förra inlägget så fråagde jag ju vad jag skulle ha för blogg. Jag stannar på den här blogget, men jag har ändå kvar den andra ifall jag vill ha den nån annan gång. :)


Ny blogg..?

Har gjort en ny blogg. ^^ Men jag vet inte om jag ska ha den. Jag vet egentligen inte varför jag gjorde en ny. Gillar namnet ^^ Men jag vet inte om jag ska ha den nya (www.fannyji.blogg.se) eller den här som jag har nu. SÅ jag tänkte att ni kunde hjälpa mig.? :)


VILKEN BLOGG SKA JAG HA? DEN HÄR ELLER WWW.FANNYJI.BLOGG.SE? Kommentera och säg vad DU tycker :) Det skulle betyda mycket! ♥

Internet

Vi har lite problem med internet, så jag kan knappt skriva inlägg. Det kommer inga bilder tills vi har fixat internet. ;/


Själv porträtt




Farmor & Farfar = Jordgubbar! :D

Hallåå :)!
Farmor & Farfar har kommit hem från Spanien idag. Dom har ett hus där som dom bor i varje vinter. fusk! Dom hade med sig färska jordbubbar från Spanien så det blev kalasigt :D Fotade lite, men vet inte vart jag stoppade kameran :O Kanske hittar den imorgon ^^ Fick även lite presenter från dom som dom hade köpt i där. :) En sjal, två armband och ett halsband. Kanske kommer bilder nån da. ;) Nu ska jag gå och lägga mig om ett tag. ;P
Godnatt! ♥


Chill sen Träning

Hallå alla söta! :)))

Idag blire bara att chilla. Sen träning kl 4. ;)


Haha, fan va fult det ser ut ;o oredigerad


Mysterious


God morgon!

Hej :)
Ännu en ny fin dag har kommit! Igår var jag med Felicia hela eftermiddagen och kvällen. Så jag hann bara updt bloggen en gågn igår.

Jag och Felicia var ute och fotade jätte länge. Jag fick många fina bilder, (hoppas jag). Jag har inte hunnit ladda upp bilderna ännu, för Felicia var hos mig så länge. Och nu är kameran på laddning. Vi hyrde ochskå film, den var sjukt bra och rolig. "Grown ups" heter den. :D

Nu ska jag klä på mig, borsta tänderna och stoppa upp håret sen åker jag till Felicia. Vi hyrde två filmer igår, men vi hann bara se en. Så nu ska vi se den andra filmen. Den heter "Offside".

C U!


Fredagsmys

Hejsan :)
Det kanske inte blir att jag bloggar så mycket nu. Kanske bara en gång om dagen. Jag har inte så stor
lust att blogga just nu, men det blir nog bättre snart.

Idag är det äntligen FREDAG! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Men något kul. Kanske ha filmkväll med några kompisar. :D Nu ska jag gå ut och fota lite. C U ;)


King

Hejhej :) Det var länge sedan jag uppdaterade. Ska försöka komma igång igen. Idag har jag suttit vid datron och gjort läxan. Nu ska jag gå ut och spela king. Sen blire träning. Så det händer inte så värst mycket idag. Kanske kommer några bilder senare, om jag hinner fota lite. Det ör underbart väder idag iallafall.:) Ha en bra dag! ;)

Ingen updt igår..

Godmorgon! :) Ledsen för att det inte blev något upptarering igår. Innan skolan hinner jag aldrig uppdatera och direkt efter skolan cyklade jag och Henny och Julia in till stan. Vi köpte presenter till Ebba som hade "kalas" igår. Vi vare på stan till ungefär 16.30, då cyklade vi hem. Jag duschade snabbt, sen åt jag och slog in presenter. Sen började kalaset. Det var kul på kalaset, men hade tyvär inte med kameran.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tönkte kanske pka in till stan idag med och köpa lite sommarkläder. Om det är någon kompis som vill följa förståss. Annars kanske jag är med någon kompis hemma och hittar på något kul. ;) Uppdaterar senare. :) Hejdå!


plugga

hinner inte uppdatera mer ikväll. måste plugga. vi har prov imorgon och jag har inte tränat så mycket.

Träning

Hej hej :) Jag har varit med Julia idag. Vi har fotat, gjort en blogg till hon ( www.hermanssonjulia.blogg.se ). Nu ska jag byta om till träningen. Updt sen ;)

Varmt & Soligt

Hejhej :) Det är underbart väder idag! Ganska varmt och soligt :) Jag kom hem för kanske 45 min sedan. När jag kom hem så bytte jag snabbt kläder, sedan gick jag ut på altanen och njöt i solen med ett glas iskall saft. :) Nu ska jag ta en bra bok och gå ut igen. ;)

Växtbilder

             

De flesta bilderna var nästan lika dana, men det skillde något på alla bilder iallafall. ;) Acceptera att det är copyright på alla bilder, det betyder att du inte får kopiera någon bild! ©


Bilder

Nu har jag suttit och redigerat och ränsat alla bilder jag fotade idag. Det vart faktist ganska många. Väldigt många faktist.Så jag måste dela upp dem på något sätt. Jag tänkte att jag kunde visa alla bilder på växter idag. Och kanske resten imorgon. ;)


Dusch, Äta, Läxor

Nu hoppar jag in i duschen. sen ska jag äta. Och sen göra läxor. :P Klämmer in bilderna jag fotade idag och något inlägg mellan. ;)

Vår fotografering

Det var härligt att vara ute och fota vårbilder i solen. Det fanns ändå rätt mycket att fota, man måste bara ha lite fantasi. Tyvär så tog det slut batteri i kameran just när jag var ute och fotade. Men jag hann ändå få många fina bilder (Hoppas jag). Jag kan ladda upp några bilder senare när kameran har laddat och så. ;) Nu börjar tärningen snart och jag måste äta och byta om. Men jag uppdaterar senare.

Fota :D

Ändrade planer, ska ut och fota nu! :)

Läxa

Hej! Kom precis hem från skolan. Idag ska jag inte göra så mycket intressant. Läxa, Träning och datorn typ. ;P Nu ska jag ta mig något att äta medans jag pluggar så det blir lite roligare iallafall. ;) Uppdateringen kanske inte blir så bra idag, men ni vet ju iallafall vad jag ska göra så det blir inte så roliga inlägg. Så.. Jag tror att jag uppdaterar någon gång senare på kvällen. Hejdå!

Hoppar du, så hoppar jag - LAURA ♥

Laura, om du bara visste hur mycket du betyder för mig. ♥ Så jag har skrivit en dikt för att visa min "vänskapskärlek" till dig.

När jag är ledsen
Så tänker jag på ditt skratt,
Det får mig att bli glad
Jag behöver bara se dig
För att börja le
Jag behöver bara höra din röst
För att känna mig trygg
Du är den som jag ser upp till
Du är den jag ställer min fråga till
Du är den jag aldrig kommer att glömma
Du är mitt allt. ♥


Jag älaksar dig Laura. ♥ Jag kommer alldrig att glömma dig ♥ Vi har så många minnen ♥ Vi har haft så roliga tider ♥ Vi har gjort så mycket tillsammans ♥ Aldrig att jag trodde att det skulle bli såhär. Jag saknar dig så otroligt mycket ♥ Ingen kan förstå hur mycket ♥ För du är mitt allt ♥♥


Remember M
Remember E
Put them together
And remember ME ♥


Hoppar du, hoppar jag ♥




Friends forever ♥


Huset fullt av hundar

Hallo. Nu ska jag se på "Husen fullt av hundar". :) Återkommer sen. Hahah ;D


Kompisar :)

Hejsan :) Ebba och jag har haft jätte kul idag. :D Vi har gjort många olika saker. Nu har Felicia också kommit och Vilma ska komma. Vi ska spela king. x) Haha, igen! Uppdaterar sen ;)


HAHAHAHAHAH :D

Mjukglass

Hejhej :) Idag slutade vi halv två. Jag åkte på elins pakethållare hem. Jag, Elin, Rebecca och Emilia åkte förbi Kvantum och köpte mjukglass och tuggummi. :D Mmm Mmm! Nu sitter jag här med Ebba. Vi ska göra lite olika saker. ^^ Uppdaterar senare. ;) Hejdå!

Ny header

Hallå alla glada :D ♥ Jag är iallafall glad just nu för jag har precis gjort en ny header som Elin har stoppan in. Tack så jätte mycket Elin (www.alllroundryttaren.blogg.se) för hjälpen! :) ♥ Jag är iallafall skitnöjd med den! :) Lite somrigare än den förra också. ;) Den gråa bakgrunden ör bara tillfällig, den ska fixas imorgon för hoppningsvis. Vet inte riktigt vilken färg som ska vara där, men någon somrig och ljus. Kanske ljusgul, ljusrosa, ljusblå, ljuslila eller ljusgrön. Hahah x) Jaja, nu ska jag äta något innan jag går och lägger mig. Godnatt ♥

KING

Hejhej :) Har suttit vid tvn och datorn hela eftremiddagen. Nu väntar jag på att Henny och Julia ska ringa, vi ska spela king. Hejdå , uppdaterar sen ;)

Hej!

Hej!

Jag kom hem från skolan för kanske 15 min sen. När jag kom hem gick jag direkt och duschade. Så skönt! Nu ska jag ta mig något att äta. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kanske göra bort spanska och engelska läxan. :P Uppdaterar senare. Hejdå!


Spa-kväll

Ungefär en timme efter att jag skrev förra inlägget åkte jag till Elin. Vi bakade kladdkaka muffins och spelade sims. Jag kom hem unfgefär 15.30. Då åt jag tidig middag och sedan var det bara att klä på sig tränings kläderna och åka till träningen. När jag kom hem spolade jag upp ett varmt skumbad och satte en ansiktsmask i ansiktet. Jag badade i typ två timmar, kändes det som iallafall. Men det kanske var en timme iallafall. Sen gick jag upp och spolade bort ansiktsmasken och smorde in mig i kropps peeling. Jag duschade såklart ochske håret och så. Sen gick jag upp och smorde in mig med body lotion och allt sånt. Och nu sitter jag här. :) Det har varit en ganska lugn dag, men kul också. Nu ska jag ta en tidig kväll så att jag är pigg till skolan imorgon. Jag har ju varit sjuk i några dagar så det var länge sedan jag tärffade alla klasskompisar. Jaja, nog med skitsnack. ;) Nu ska jag borsta tändernaGodnatt ♥

 

Den här bilden tog jag ej idag ;) Men den är såklart fotad av mig och ingen får kopiera den! ©


Ingen rubrik

Hej :) Idag ska jag inte göra något speciellt. Förutom att vi har träning ikväll från 4 till halv 7. :) Vi ska typ snacka teori i en timme först, och sedan ha vanlig träning. Det blir nog kul. ^^ Nu ska jag kolla lite andra bloggar och sånt. Sen kanske jag ringer en kompis eller hittar på något själv. Hejdå ;) uppdaterar kanske en gång till innan träningen, det beror på vad jag gör idag.


RSS 2.0